Ideja

Objasnite nam svoju ideju, mi ćemo ju po potrebi doraditi i pretvoriti u stvarnost u nekoliko koraka
Planiranje

Sa detaljnim poznavanjem želja potrošača, možemo profesionalno prionuti poslu
Nacrt

Nakon stručnog i profesionalnog planiranja, na red dolazi i vizualiziranje Vaših ideja
Izrada

Nakon odobrenih suglasnosti, čitav projekt kreće u realizaciju u najkraćem roku
Produkcija

Puštanjem u pogon čitagovg projekta, Vaša početna ideja je dobila svoj konačni oblik

O nama

Trgovačko društvo Frigobox d.o.o., sa sjedištem u Puli, osnovano je 1990. godine. Od svojih početaka pa do danas bavi se prodajom, servisom i održavanjem klimatizacijskih uređaja – sustava, kao i opreme za klimatizaciju, grijanje i ventilaciju.
Od svoga osnutka društvo je generalni uvoznik renomirane klimatizacijske marke Mitsubishi Heavy Industries za Republiku Hrvatsku, a dugi niz godina bavilo se i popratnom ugostiteljskom opremom.
Godine 2000.–te društvo postaje generalni uvoznik za klimatizacijske uređaje – sustave marke Hokkaido. Isto tako u ponudi su i najbolji brendovi klimatizaciskih sustava i opreme marke Mitsubishi Electric i Daikin.

Signature

Razvoj

Prodajni asortiman neprestano se proširuje kako bi zadovoljio potrebe kupaca, pa su tako od 2010. - te godine u ponudi bojleri sa toplinskom pumpom, hidro – moduli za grijanje prostora i tople vode, kao i solarni paneli za proizvodnju električne energije.
Društvo trenutno zapošljava desetak djelatnika s dugogodišnjim iskustvom na području rada s klimatizacijskom opremom, koji kontinuirano prate najnovije svjetske trendove klimatizacije.
Punih dvadeset godina društvo je partner društva Termal s.p.a. iz Italije, koje se ubraja u najveće klimatizacijske tvrtke u Europi. Kvalitetu rada društva Frigobox d.o.o. potvrđuje referentna lista sa objektima diljem Hrvatske. Obratite nam se ukoliko imate pitanja ili želite saznati više o nama i mi ćemo Vam rado pomoći.

Frigobox d.o.o.

Frigobox Pula

O nama

Trgovačko društvo Frigobox d.o.o., sa sjedištem u Puli, osnovano je 1990. godine. Od svojih početaka pa do danas bavi se prodajom, servisom i održavanjem klimatizacijskih uređaja – sustava, kao i opreme za klimatizaciju i grijanje.

Pratite nas

Kontaktirajte nas

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  + 385 (0)52 541 567
  + 385 (0)52 541 640